GenelKıbrısManşetSpor

Festival tadında

NEV Çocuk Fitnes yaz kampı ilk ay sonu gösterileri büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

NEV FİTNES ŞÖLENİ COŞKUYLA YAPILDI

KKTC Halter ve Vücut Gelı̇ştı̇rme Federasyonu’na bağlı NEV Çocuk Fitnes’in, yaz kampı ilk ay sonu gösterileri olarak organize edilen NEV Fitnes Şöleni muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Bugüne kadar uluslararası arenada sayısız başarıya imza atmış 4 yaştan 17 yaşa kadar 184 sporcu festival tadında gerçekleşen etkinlikte hünerlerini sergiledi.

ÇOCUKLAR İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Halter ve Vücut Gelı̇ştı̇rme Federasyonu’nun Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan tesislerinin bahçesinde yer alan şölene veliler de yoğun bir ilgi gösterdi. Covid 19 tedbirleri çerçevesinde etkinliğe katılan herkes negatif PCR testi ile giriş yaptı. Şölende, antrenör Neval Çelebioğlu Akgürgen önderliğinde akrobasi, acro dans, ritim dans ve grup fitnes olmak üzere sporcuların 60’a yakın birbirinden farklı, özel ve güzel şovları izleyenleri büyüledi ve ayakta alkışlandı.

DAHLAMEROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

KKTC Halter ve Vücut Gelı̇ştı̇rme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu şölende yaptığı konuşmada organizasyona gösterilen ilgiden dolayı ailelere teşekkür ederken sporcuları da göstermiş oldukları müthiş performanslardan dolayı kutladı. Dahlameroğlu ayrıca, büyük bir sporcu ordusu oluşturduklarını ve bu yolda disiplinli çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu