Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetTürkiye

Feyzioğlu, “KKTC deprem nedeniyle en büyük yardımı yapan ülkedir. Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik”

Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, deprem nedeniyle Türkiye'ye en büyük yardımı yapan ülkedir. Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik” dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, deprem nedeniyle Türkiye’ye en büyük yardımı yapan ülkedir. Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik” dedi.

Kıbrıs Türk halkının depremin meydana geldiği günden itibaren organize olduğunu kaydeden Feyzioğlu, Türkiye’ye 82 tır yardım gönderildiğini, bunun 1600 ton yardım malzemesine denk geldiğini ifade ederek, insanların evlerindeki sobaları dahi paketleyip tırlara verdiğini söyledi.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nu ziyaret ederek, yetkililerden yardımlar konusunda bilgi alan Feyzioğlu, “Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik. Bunun sürekli altını çizmeliyiz, ortaklığımızın ne kadar değerli olduğunu görmeliyiz, bu acıyı birlikte hissettik” şeklinde konuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu