KıbrısManşetToplum

Feyzioğlu, YÖDAK Başkanı Turgay Avcı’yı kabul etti

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı’yı kabul etti. Görüşmenin detaylarını aktaran Avcı, çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı’yı kabul etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan YÖDAK Başkanı Avcı, Feyzioğlu ile çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Avcı, görüşmenin detaylarına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı:

“Kabulde Sayın Büyükelçi ile KKTC’nin dünyaya açılımında en önemli alanı olan yükseköğretimde dünya standartlarında kaliteye sahip olmayı ve uluslararası akreditasyonları daha ileriye taşımayı hedeflediğimizi paylaştım. Kurumsallaşmış güçlü bir YÖDAK hedefimizi aktardım. Sayın Büyükelçi Türkiye Cumhuriyeti’nin yükseköğretim alanındaki çalışmaları çok önemsediğini, özellikle yükseköğretimin en üst kaliteye ulaşması için güçlü desteklerinin devam edeceğini belirtti. Sayın Büyükelçi’ye sonsuz teşekkürler.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu