KıbrısManşetSiyaset

Fikri Ataoğlu’nun aracı Güzelyurt yolunda kaza geçirdi

Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Milletvekili adayı Fikri Ataoğlu, Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda trafik kazası tehlikesi atlattı

Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Milletvekili adayı Fikri Ataoğlu, Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda trafik kazası tehlikesi atlattı.

GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan bilgilere göre, Güzelyurt’ta bir etkinliğe katılan Ataoğlu, aracı ile BRT’de parti genel başkanlarının yer alacağı canlı yayına katılmak amacıyla Lefkoşa’ya geri dönerken, anayolda aracın önüne köpek atılması nedeniyle kaza tehlikesi atlattı.

Olay yerinden elde edilen bilgilere göre, Ataoğlu’nun şoförünün kullanımında olan aracın önüne anayolda köpek atılması nedeniyle şoförün köpeğe çarpmamak için ani fren yaptığı ve o esnada arka koltukta bulunan Ataoğlu’nun ani frenin etkisiyle ön koltuğa çarptığı öğrenildi.

Boyun fıtığı da bulunan Ataoğlu’nun boyun zedelenmesi teşhisiyle Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındığı öğrenilirken, tomografi çekildiği ve Ataoğlu’nun hastanede bir süre gözetim altında tutulacağı da gelen bilgiler arasında.

GIYNIK Medya ailesi olarak Sn. Fikri Ataoğlu’na ve tüm Demokrat Parti ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Öte yandan Demokrat Parti Basın Bürosu’ndan olayla ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde:

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı, Turizm Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bu akşam Güzelyurt ‘ta düzenlenen parti secim çalışması sonrası Lefkoşa dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesinde müşade altına alınmıştır.

Hastane doktorları, ani frenden kaynaklı Sayın Ataoglu’nun ön koltuğa çarpması sonucu boynunda ezilme meydana geldiğini ve multi travma geçirdiği, bu nedenle boyunluk takıldığını bildirmişlerdir.

Kaza, aksam saatlerinde Güzelyurt- Lefkosa ana yolunda vito aracın önüne aniden bir köpeğin çıkması sonucu araç şoförünün köpeğe çarpmamak için ani fren yapması neticesinde gerçekleşmiştir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu