GenelKıbrısManşet

Filede şampiyon Çamlık ve DAÜ

VOLEYBOLDA İKİ KATEGORİ TAMAMLANDI:

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2022-2023 Voleybol Sezonunda, U16 Kızlar Ligi ve U17 Erkekler Ligi tamamlandı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final serisi maçlarının ardından U16 kızlarda Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS), U17 erkeklerde ise Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) sezonu şampiyon olarak noktaladı.

 

U16 KIZLAR LİGİ’NDE ŞAMPİYON GMBÇS:

U16 Kızlar Ligi’nde mutlu sona ulaşan taraf GMBÇS oldu. Final serisinde GMBÇS ile Esentepe takımları karşılaştı. Serinin ilk maçını Esentepe 3-1 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci maçı aynı skorla kazanan GMBÇS seride durumu 1-1’e getirdi. Şampiyonun belirleneceği final serisi üçüncü ve son maçında GMBÇS rakibi Esentepe’yi bu kez 3-0’lık skorla mağlup ederek seriyi 2-1 kazandı ve 2022-2023 Voleybol Sezonu U16 Kızlar Ligi şampiyonluğunu elde etti. Ödül töreninde şampiyon GMBÇS’ye kupa ve madalyaları Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, finalist Esentepe’ye ise kupa ve madalyaları Asbaşkan Buran Atakan tarafından takdim edildi.

 

U17 ERKEKLER LİGİ’NDE ŞAMPİYON DAÜ:

U17 Erkekler Ligi’nde sezonun şampiyonu DAÜ oldu. Final serisinde DAÜ ile GMBÇS karşı karşıya geldi. DAÜ final serisinde her iki maçı da 3-0’lık skorlarla kazanarak rakibine set vermeden seriden 2-0 galip ayrıldı ve 2022-2023 Voleybol Sezonu U17 Erkekler Ligi şampiyonluğuna ulaştı. Ödül töreninde şampiyon DAÜ’ye kupa ve madalyalarını Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Buran Atakan, GMBÇS’ye kupa ve madalyalarını ise Ceza Kurulu üyesi Hasan Özbaylı takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu