KıbrısManşetSpor

Filenin Efesi Vakıflar

Osman Çetintaş Büyük Erkekler Voleybol Ligi'nde 2022-2023 Şampiyonu Vakıflar oldu.

Osman Çetintaş Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde 2022-2023 Şampiyonu Vakıflar oldu.

ERKEKLER VOLEYBOLDA ŞAMPİYON VAKIFLAR:
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2022-2023 Voleybol Sezonu Osman Çetintaş Büyük Erkekler Ligi’nde şampiyon Vakıflar Spor Kulübü oldu.

DEZAVANTAJLA BAŞLAYIP AVANTAJI ELE GEÇİRDİ:
Final serisinde Vakıflar Spor Kulübü ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşılaştı. DAÜ’nün 1-0’lık avantajla başladığı serinin ilk maçını Vakıflar deplasmanda 3-2 kazanarak seride durumu 1-1’e getirmişti. Evinde oynadığı serinin ikinci maçını da 3-0 kazanan Vakıflar seride 2-1 üstün duruma geçti.

FİNAL SERİSİNDE MAÇ VERMEDEN GELEN ZAFER:
Final serisi üçüncü karşılaşması Salı akşamı DAÜ’nün ev sahipliğinde Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynandı. Vakıflar, rakibini bu maçta da 3-0 mağlup ederek final serisini 3-1 kazandı ve 2022-2023 Voleybol Sezonu Osman Çetintaş Büyük Erkekler Ligi şampiyonluğunu elde etti.

ÖDÜLLERİ ÇETİNTAŞ AİLESİ TAKDİM ETTİ:
Vakıflar’ın şampiyonluğunu ilan ettiği müsabakanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları ayrıca müsabakada görevli hakemlere ödülleri lige adı verilen Şampiyon Meleğimiz Osman Çetintaş’ın ailesi tarafından takdim edildi. Finalist DAÜ’ye kupa ve madalyalar Nafi Çetintaş , müsabakada görevli hakemlere anı plaketleri ve şampiyon Vakıfların kupa ve madalyaları Betül Çetintaş tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu