KıbrısManşetSpor

Filenin Efsanesi İsmail Kovancı, kariyerini noktaladı

30 yıllık voleybol kariyerinde yaşamadığı başarı kalmayan Filenin Efsanesi İsmail Kovancı, duygusal bir açıklama ile muhteşem kariyerini noktaladığını duyurdu.

OKAN KARADEMİR/ GIYNIK SPOR

 

Voleybolda ülkemizde yetişen en önemli sporculardan birisi olan İsmail Kovancı tam tamına 30 yıllık aktif voleybol kariyerine veda ettiğini açıkladı. Voleybolun yanı sıra futboldaki başarısıyla da komple bir sporcu olan İsmail, futbolu bıraktıktan sonra sadece voleybol aşkına devam etmişti. 39 yaşındaki deneyimli isim ülkemiz voleybolunda birçok takımın formasını giyerek sayısız şampiyonluklar yaşarken plaj voleybolunda da ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attı. İsmail hem futbolda hem de voleybolda Milli sporcu olarak da ülkemize gururlar yaşattı. İsmail, yaptığı açıklamada voleyboldaki yaşanmışlıklarını hiçbir zaman unutamayacağını ve bundan böyle tribündeki yerini alacağını belirterek bu serüvende yer alan herkese teşekkür etti. Tecrübeli isim ayrıca “Kim bilebilir belki de bu son bir başlangıç olacaktır” şeklinde bir de mesaj verdi. GIYNIK Spor olarak İsmail Kovancı’ya bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz.

 

İSMAİL KOVANCI’NIN VEDA AÇIKLAMASI

“Her başlangıcın isteseniz de istemeseniz de elbet bir sonu vardır. İlkokul 3. sınıfta başlayan serüven bugüne kadar yaklaşık 30 yıldır (dile kolay) severek sürdürmüş olduğum voleybol kariyerimi kendi öz irademle noktalamış bulunmaktayım. Yıllar boyunca biriktirdiğim başarılar artık hatıralarda kalacak ama biriktirdiğim arkadaşlıklar dostluklar anılar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bugüne kadar formasını terlettiğim her takım için terimin son damlasına kadar savaştığımı gayet iyi bildiğimden alnım açık başım dik bir şekilde yöneticisinden sporcu kardeşlerime her şey için teşekkür ediyorum. Son yıllardaki takım arkadaşlarımın bana yakıştırdığı EFSANE  ismi artık sahalarda değil belki tribünde yerini alacaktır. Ne yaşadığım ne de yaşattığım duygular asla unutulmayacaktır. Anlayacağınız EFSANE’den buraya kadarmış. Kim bilebilir belki de bu son bir başlangıç olacaktır. Üstümde emeği olan tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, federasyonumuza sonsuz teşekkürler. Herkese sevgiler, saygılar…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu