GenelKıbrısManşetSpor

Filenin plaj sultanları

KIZLARIMIZ PLAJ VOLEYBOLUNDA TÜRKİYE’DE ZİRVEDE

Milli voleybolcumuz Merve Çelebi, Balıkesir’de düzenlenen Kulüpler Türkiye Şampiyonası Ören Etabında şampiyon oldu ve Türkiye’yi bir kez daha Avrupa’da temsil etme hakkı kazandı. Öte yandan U18 kızlar kategorisinde de yine ülkemizden Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü takımı olarak mücadele eden Nehir Çatankaya – Şerifenaz Bener ikilisi şampiyonluğa ulaşarak büyük gurur yaşattılar.

MERVE-ESRA TÜRKİYE KULÜPLER ŞAMPİYONU

Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nın Ören Etabı 25-27 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’de düzenlendi. Milli voleybolcumuz Merve Çelebi, partneri Esra Betül Çetin ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adına yarıştı. İlk turları rahat geçen Merve – Esra ikilisi yarı finalde Uno Akademi takımını 21-9 / 21-15’lik setlerle 2-0 yenerek final vizesi aldı. Finalde ilk maçta karşılaştıkları Altınyurt Spor Kulübünü 21-16 / 21-6’lık setlerle bir kez daha 2-0’la geçen Merve – Esra ikilisi, Kulüpler Türkiye Şampiyonası Ören Etabını set vermeden namağlup şampiyon olarak tamamladı.

TÜRKİYE’Yİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEKLER

Bu sezon Pro Beach Tour’da önemli başarılar elde eden ve 6 etapta 3 ikincilik ve 3 birincilik kazanan Merve Çelebi ve partneri Esra Betül Çetin, Kulüpler Türkiye Şampiyonasını da kazanarak önemli bir başarı daha elde etti. Bu başarı ile Merve-Esra’nın Türkiye’yi Avrupa Şampiyonasında temsil edeceği açıklandı.

U18’DE ŞERİFENAZ – NEHİR GURURLANDIRDI

Merve Çelebi ve partneri Esra Betül Çetin’in elde ettiği şampiyonlukla birlikte bir başka önemli başarı daha yaşandı. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) adına U18 kızlar kategorisinde yarışan Şerifenaz Bener ve Nehir Çatankaya da şampiyonluk sevinci yaşadı. İlk maçlarında Köyceğiz Göl Spor 1 takımını 2-0 mağlup eden Şerifenaz – Nehir ikilisi, ikinci maçlarında Çanakkale belediye Spor Kulübü’nü aynı skorla yenerek yarı finale yükseldi. Bu turda da ilk maçlarını oynadıkları Köyceğiz Göl Spor 1 takımını 2-0 yenerek final vizesi alan Şerifenaz – Nehir ikilisi de, finalde Kartal Anadolu 1 takımını 2-0 yenerek set vermeden şampiyonluğa ulaştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu