GenelKıbrısManşetSpor

Filenin sultanı DAÜ, efesi MSA

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2021-2022 sezonu Kadınlar Ligi’nde DAÜ, Erkekler Ligi’nde MSA şampiyon oldu.

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2021-2022 sezonu Kadınlar Ligi’nde DAÜ, Erkekler Ligi’nde MSA şampiyon oldu.

2021-2022 SEZONU KADINLAR LİGİ ŞAMPİYONU DAÜ

Voleybolda 2021-2022 Kadınlar Ligi şampiyonluğunu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) elde etti. Final serisi müsabakalarında rakibi Karpaz Gate Marina’ya (KGM) karşı 3-0 üstünlük kuran DAÜ kadınları mutlu sona ulaştı. DAÜ kadınları 10. Rauf Raif Denktaş Kupası’ndan sonra lig şampiyonluğu kupasını da müzesine götürerek önemli bir başarıya imza attı. Final serisi son maçının ardından düzenlenen törenle lig şampiyonu DAÜ’ye kupa ve madalyaları federasyon başkanı Enver Kaya tarafından takdim edilirken , finalist KGM’ye ödülleri asbaşkan Hasan Zabitoğlu tarafından verildi. Törende ayrıca müsabakada görevli hakemlere anı plaketleri takdim edildi.

2021-2022 SEZONU ERKEKLER LİGİ ŞAMPİYONU MSA

Voleybolda 2021-2022 Erkekler Ligi şampiyonluğunu ise ligde ilk kez mücadele eden Mağusa Spor Akademisi (MSA) ilk sezonunda kazanmayı başardı. Final serisi müsabakalarında Vakıflar Spor Kulübü’ne 3-0’lık üstünlük kuran MSA mutlu sona ulaşan taraf oldu. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de MSA, 10. Rauf Raif Denktaş Kupası’ndan sonra lig şampiyonluğu kupasını da müzesine götürmesini bildi. Final serisi son maçının ardından düzenlenen törende, müsabakada görevli hakemlere anı plaketleri MHK Asbaşkanı Sedat Kılıç, finalist Vakıflar’a ikincilik kupası Asbaşkan Hasan Zabitoğlu ve şampiyon MSA’nın kupa ve madalyaları başkan Enver Kaya tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu