GenelSpor

Finalde GG ve Özgür Adımlar var

Hentbol Erkekler Süper Lig play – off yarı final serisi ikinci maçları sonrasında GG ve Özgür Adımlar finale yükseldi

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde play – off yarı final serisi ikinci maçları dün akşam oynandı.
İlk maçta rakibi MGA’yı 34-23 mağlup eden Gençlik Gücü ikinci karşılaşmayı da 43-20 kazanarak adını finale yazdırdı.

Gecenin diğer karşılaşmasında ise UKÜ ile Özgür Adımlar takımları mücadele etti. İlk karşılaşmada rakibi karşısında 33-27 mağlup olan Özgür Adımlar, dün akşamki karşılaşmayı 43-36 kazanarak adını finale yazdırdı.

GG GÜLE OYNAYA FİNALDE

Play-off’un ilk karşılaşmasında rakibi MGA’yı 34-23 mağlup eden Gençlik Gücü, dün akşamda rakibi karşısında 43-20 galip gelerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ilk devresini rakibi karşısında 17-9 önde kapatan Gençlik Gücü maçı da 43-20 kazanarak finale yükselen takım oldu. Gençlik Gücü’nde İbrahim Öksüzoğlu 9 golle öne çıkarken, MGA takımında Ataer, 6 golle takımının en golcü ismi oldu.

ÖZGÜR ADIMLAR BİLEĞİNİN HAKKIYLA

Gecenin ikinci maçında ise UKÜ ile Özgür Adımlar takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibine 33-27 mağlup olan Özgür Adımlar, dün akşamki karşılaşmayı 43-36 kazanarak adını finale yazdırdı.
Maçın başından sonuna iyi mücadele eden Özgür Adımlar ilk devreyi rakibi karşısında 21-14 önde kapatırken, ikinci yarıda yine iyi oyununu devam ettirerek sahadan 43-36’lık skorla galip ayrılan taraf oldu. Özgür Adımlar’da Kaan Oytun 10 golle geceye damga vururken, UKÜ’de Fatih ve Muhammet 8 golle oynayan isimler oldu.

FİNALDE İLK MAÇLAR PAZARTESİ AKŞAMI

Hentbolda sıra finallere geldi. İlk maçlar 28 Haziran Pazartesi akşamı oynanıyor. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Kadınlar Süper Lig finali serisi ilk maçında DİGEM ile UKÜ, Erkekelr Süper Lig final serisi ilk maçında ise GG ile Özgür Adımlar karşı karşıya gelecek.

 

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Diğer Haberler

Başa dön tuşu