GenelKıbrısManşetSpor

Finale ilk adım DİGEM ve UKÜ’den

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde finalistlerin belli olacağı play-off yarı final serisi ilk maçları oynandı.

PLAY-OFF YARI FİNAL HEYECANI
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde play-off yarı final serisi heyecanı başladı. İki galibiyete ulaşacak takımların finale yükseleceği serinin ilk maçları Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Eşleşmelerde UKÜ, Şahlan’ı, DİGEM de Levent’i mağlup ederek durumu 1-0’a getirdiler ve finale ilk adımı attılar. Seride ikinci maçlar önümüzdeki hafta oynanacak. İkinci maçları da UKÜ ve DİGEM kazanması halinde finale yükselecekler. Şahlan ve Levent’in kazanması durumunda finalistler üçüncü maçların ardından belli olacak.

UKÜ FİNALE GÖZ KIRPTI
Play-off yarı final serisinin açılış maçında Şahlan ve UKÜ takımları mücadele etti. İlk devresini rakibi Şahlan karşısında 17-9 önde kapatan UKÜ, karşılaşmayı da 42-30 kazanarak play–off ilk maçını galibiyetle kapatmış oldu. UKÜ’de Petek 7 golle oynarken, Şahlan oyuncusu Ülkü kaydettiği 9 golle ön plana çıkan isim oldu.

DİGEM FİNAL KAPISINI ARALADI
Serinin diğer eşleşmesinde Levent ile DİGEM karşı karşıya geldi. İlk devreyi Levent karşısında 19-12 önde tamamlayan DİGEM, ikinci devrede de üstünlüğünü koruyarak sahadan, 38-30 üstünlükle ayrıldı. DİGEM’de Havva 9 golle en skorer isim olurken, Levent’te Gizem ve Mercan 6’şar gole imza attı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu