KıbrısManşetToplum

“Fırat Ataser’e destek beyan edilmesi, bizleri hayrete düşürdü”

Ulusal Birlik Partisi’nin Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi’ndeki bölünmesinin ardından “partiye karşı güç birliği” kararı alan UBP’liler, eski belediye başkanı Fuat Namsoy’un adaylığını açıkladı


YOLUMUZ BİR, BELDEMİZ BİR, SEVDAMIZ BİR

“Klasik belediyecilik anlayışı ile artık bu işlerin yürümeyeceğini biliyoruz”

GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİLER…

Ulusal Birlik Partisi’nin geçtiğimiz hafta Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi için bağımsız aday Fırat Ataser’i desteklediğini açıklamasının ardından güçlerini birleştirdiklerini açıklayan Mustafa Aktuğ, Fuat Namsoy ve İbrahim Erbildim ortak basın açıklaması düzenleyerek Fuat Namsoy’un Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesine bağımsız başkan adayı olduğunu açıkladı.

“ATASER’İN DESTEKLENMESİ UBP’DE İNFİAL YARATTI”…

“Yolumuz bir, Beldemiz bir, Sevdamız bir” diyen Namsoy, Lapta Bağımsız Belediye Başkanı adayı olduğunu bir kez daha duyurdu. “Bir hafta önce, sürpriz bir şekilde, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı tarafından, Alsancak Belediye başkanı ve bağımsız aday Fırat Ataser’e destek beyan edilmesi, bizleri hayrete düşürmüş ve Ulusal Birlik Partililer içerisinde infial yaratmıştır” diyen Namsoy, açıklamasında hedeflerine yer verdi.

“STRATEJİK KALKINMA PLANINI YENİDEN HAZIRLAYACAĞIZ”…

“Yeni Belediyemiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti içerisindeki en geniş alana sahip bölge özelliğini korumakta ve bölgesel yapısı itibarı ile kalkınma potansiyeli taşımaktadır” diyen Namsoy, “Bölgemizin genişleyip büyümesi daha profesyonel çalışmalar yapmamızı gerektirmektedir. Bu nedenle, geçmişte Lapta bölgesi için hazırlamış olduğumuz stratejik kalkınma planını tüm bölge için yeniden hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

“KLASİK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE BU İŞ YÜRÜMEZ”…

“Şimdiden, alanlarında uzman kişilerle çalışıyoruz. Klasik belediyecilik anlayışı ile artık bu işlerin yürümeyeceğini de biliyoruz. Sosyal ve çağdaş belediyecilik anlayışı ile, insan, çevre ve sokak hayvanları odaklı projelere oldukça önem veriyoruz” diyen Namsoy, ileriki günlerde de üzerinde ciddiyetle çalışmakta oldukları projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu