GenelKıbrısManşetSpor

‘Flöre’ler KKTC Şampiyonası’nda sallandı

Eskrimde, pandemi nedeniyle verilen uzun bir aranın ardından ikinci organizasyon ve yeni yılın ilk faaliyeti olarak Büyükler KKTC Şampiyonası düzenlendi.

Eskrimde, pandemi nedeniyle verilen uzun bir aranın ardından ikinci organizasyon ve yeni yılın ilk faaliyeti olarak Büyükler KKTC Şampiyonası düzenlendi.

ÇEKİŞMELİ VE HEYECANLI GEÇTİ

KKTC Eskrim Federasyonu tarafından Flöre dalında organize edilen Büyükler KKTC Şampiyonası geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. Eskrimde Covid 19 pandemisi nedeniyle yaklaşık 1 yıllık uzun bir ara verilmişti. Bu uzun ardından 2021 Kasım ayında 11. Salih Sonel Eskrim Anı Turnuvası düzenlenirken, yeni yılın ilk organizasyonu olarak da Büyükler KKTC Şampiyonası yapıldı.

BİRİNCİLER AYBÜKE VE MEHMET

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Salonu’nda yer alan şampiyona oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçerken müsabakalar sonunda dereceye giren isimler belli oldu. Kadınlar flörede GAÜ sporcusu Aybüke Aksoy, erkekler flörede ise yine GAÜ sporcusu Mehmet Efe Yılmaz birinci olarak kürsünün zirvesinde yer aldı.

ÖDÜLLER TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte şampiyonada dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Dereceye giren sporculara madalyaları, federasyon genel sekreteri Ömer Aydın ve merkez hakem kurulu üyesi Müslüm Bulanık tarafından takdim edildi.

KADINLARDA DERECEYE GİRENLER
1. Aybüke Aksoy (GAÜ Spor Kulübü)
2. İrem Kesim (GAÜ Spor Kulübü)
3. Tülay Kuruçolak (GAÜ Spor Kulübü)
3. Esma Nur Börekçi (Anafartalar Lisesi Eğitim ve Spor Kulübü)

ERKEKLERDE DERECEYE GİRENLER
1. Mehmet Efe Yılmaz (GAÜ Spor Kulübü)
2. Cemal Ege Lort (GAÜ Spor Kulübü)
3. Oğuzhan Beyoğlu (Şahlan Spor Kulübü)
3. Barış Asit (GAÜ Spor Kulübü)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu