DünyaManşetSpor

Floyd Mayweather’in St. James Park aşkı

Mayweather’ın lüks tutkusu inanılmaz boyutlardaymış. Örneğin ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını yalnızca bir kez giyiyor. Sadece iç çamaşırlarına ayda 6 bin 500 Dolar harcıyormuş görgüsüz ve de artistik şov tutkunu bu zengin

Ünlü Amerikan boksör Floyd Mayweather; Hani şu sersem İrlandalı Conor McGregor’a 10’ncu rauntta teknik nakavtla üstün gelen ve 300 milyon Dolar’ı bir gecede helalinden kasaya indiren muhterem. Maç sonrası “İlk 3 rauntta rakibimi anlamaya çalıştım. UFC maçları 25 dakika olduğu için bekledim ve sonrasında McGregor yoruldu ve çaktım” demişti ünlü boksör.

50-0’lık galibiyet serisiyle müthiş bir kariyere sahip olan Floyd Mayweather’in 1 milyar Dolarlık serveti olduğu biliniyor. Mayweather’ın lüks tutkusu inanılmaz boyutlardaymış. Örneğin ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını yalnızca bir kez giyiyor. Sadece iç çamaşırlarına ayda 6 bin 500 Dolar harcıyormuş görgüsüz ve de artistik şov tutkunu bu zengin.

Şu anda garajında toplam değeri 50 milyon Doları aşan 88 adet lüks otomobil bulunuyor. Gece dışarı çıktığında eğlenceye 1 milyon Dolar para harcayabiliyor. Bir tabak yemeğinin maliyeti bin doları bulabiliyor. ‘The Money Team’ (Para takımı) isimli marka oluşturup adeta para saçan ünlü boksör Floyd Mayweather milyonlarca dolar değerindeki otomobillerinin ve uçağının fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

“The Money Team” adındaki sitesinde şapka, tişört gibi eşyalar satan yenilgisiz emekli boksör, yeni şapkalarını yine kendine has uslüpla paylaştı. Ünlü isim, TBE (The Best Ever) ve TMT (The Money Team) kısaltmalarını şapkalarına basarak satışa sunmak üzere. Floyd Mayweather eğlenmek için dışarı çıkarken yanına çanta dolusu para alıyormuş neydi olacağı!

Neyse, boks dünyasının süper yıldızlarından olan Floyd Mayweather’den futbol dünyasını sarsacak bir hamle geldi. Mayweather’in, satışta olan ve maçlarını St. James Park’ta yapan Premier League ekibi Newcastle United’a yeniden tâlip olduğu öğrenildi.

Neyse, geçen gün Mayweather’a Newscastle konusunun sorulması üzerine şu cevabı vermiş; “Satın alma konusunda çok çok istekliyim. Biz Amerika’da futbola ‘soccer’ diyoruz ama Newcastle inanılmaz bir takım. Taraftar istekliyse oturup anlaşabiliriz. Eğer insanlar Newcastle’ı satın almamı istiyorlarsa bana haber versinler” demiş artist.

Sonuç mu? Şu an Suudi Arabistan merkezli Kamu Yatırım Fonu Başkanı Yassir Al-Rumayyan’ı aşacak bir finans yok bu dünyada. Hayırlısı bakalım.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu