DünyaGenelManşetToplum

Fotoğraf gönderme sınırı artırıldı WhatsApp için yeni güncelleme çıktı

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android sürümünde yeni bir güncelleme aldı. Yıllardır el atılmayan bir eksiklik bu güncellemeyle giderilirken, uygulamanın kullanıcı deneyimi de önemli derecede iyileştirildi. İşte son gelen özellik ve değişiklikler..

Yeniliklerin ardı arkasının kesilmediği WhatsApp için bir önemli güncelleme daha yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda Avatar gibi birçok özellik uygulamaya eklenirken, Durumlar için de yepyeni özellikler kullanıma sunuldu.

Kısa süre önce Android için yayınlanan 2.23.3.77 yapı numaralı yeni WhatsApp güncellemesi, yıllardır beklenen bir sorunu çözüyor. Eski sürümlerde resim veya video gönderme sınırı 30’a kadar sınırlıyken, son güncelleme bu sınırı 100’e çıkarıyor. Artık bir fotoğraf veya videoyu aynı anda 100’e kadar gönderebilirsiniz.

WHATSAPP’A GELEN SON YENİLİKLER

WhatsApp’ın son güncellemesine dahil edilen bir başka özellik ise yine medyayla ilgili. Kullanıcılar artık resim, belge veya video gönderirken altyazı ekleyebilecek. Bu, özellikle iletilen mesajlar için kolaylık sağlıyor.

Uygulamada yapılan bir başka değişiklik de Avatarlar’la ilgili. Kullanıcılar  Ayarlar >> Avatar >> Başlayın’a giderek eklenen Meta Avatarı’nı özelleştirebilir.

Yeni özelliklere ek olarak son güncelleme, çok sayıda hata düzeltmesi ve performans iyileştirmelerine sahip. Şu anda Android cephesi için kullanıma sunulan yeniliklerin, önümüzdeki günlerde iOS’ta da sunulması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu