DünyaManşet

Fransa’da 13 yaşındaki kızla ilişkiye girdiği iddia edilen 20 itfaiyeci tecavüzle suçlanmadı

Julie'nin annesi, kızının defalarca intihar teşebbüsünde bulunduğunu açıkladı

Fransa’nın en üst mahkemesi çarşamba günü, kamuoyunda “Julie” diye bilinen kıza 13-15 yaşları arasında defalarca tecavüz etmekle suçlanan itfaiye görevlilerinin daha az ceza anlamına gelen cinsel saldırıdan yargılanmasına karar verdi.

Şimdi 25 yaşında olan Julie ve ailesinin avukatları karara itiraz etmeyi ve davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne götürmeyi planlıyor.

Washington Post’un haberine göre, 2018’de okulda anksiyete krizi geçiren Julie’ye itfaiye görevlileri müdahale etmişti. Kızla ilgilenen ekipten Pierre, Julie’nin telefon numarasını tıbbi dokümanlardan almış ve onunla iletişime geçmişti.

Bunun ardından kızla ilişki kuran adam, Julie’yi diğer itfaiye görevlileriyle tanıştırmıştı. Julie bundan sonra iki yıl boyunca 20 kişinin kendisine pek çok kez tecavüz ettiğini söylemişti.

Dedektiflere göre saldırılardan sonra Julie’nin akıl ve beden sağlığı gittikçe kötüleşmiş; daha fazla anksiyete krizi geçirmeye başlayan kız, dışarı çıkmaya korkar hale gelmişti.

Ayrıca Julie’nin annesi Corinne Leriche, kızının şimdiye kadar pek çok kez intihara teşebbüs ettiğini ve şu an ciddi bir sakatlıkla mücadele ettiğini açıkladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu