KıbrısManşet

Fuar kavşağında kaza meydana geldi!

Kolan Hastanesi'ne ait ambulansın tırın önünü kesmesi sonucu kaza oldu.

GIYNIK GAZETESİ ÖZEL

Bugün saat 17.00 sıralarında, Gönyeli Çemberi istikametinden Atatürk Spor Salonu’na doğru seyir halinde olan tır ile fuar kavşağından Gönyeli Çemberi’ne doğru dönmek isteyen Kolan Hastanesi’ne ait ambulans çarpıştı.

Kaza, ambulansın tırın önünü kesmesi sonucu meydana geldi. Ambulansta hastanın olmaması büyük bir şans olarak nitelendirildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgiye göre, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Orçun Sancak (E-29), yönetimindeki MN 256 plakalı Kolon Hastanesine ait ambulans ile Yakın Doğu Bulvarı üzerinden gelip, Fuar Kavşağına geldigi zaman hasta sevkiyatı yaptığı için sağa dönüşe geçmek istediği sırada o esnada cadde üzerinde Gönyeli Çemberi istikametinden gelip doğu istikametine doğru seyreden Mehmet Çokluk (E-46) yönetimindeki MV 328 plakalı kamyonun önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Çarpmanım etkisiyle kamyon araç sürücüsü kontrolü kaybedip orta refüj içerisinde bulunan iki adet trafik levhasına çarpıp durmuştur. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu