GenelKıbrısManşet

Erdoğan: Dağlı Sigorta, hasarımı karşılamayı reddediyor

Nisan ayında Dağ yolunda meydana gelen trafik kazasında, full kaskolu aracı pert olan Cemal Erdoğan, hasarını ödemeyi reddettiğini iddia edilen Dağlı Sigortaya dava açmaya hazırlanıyor

DEVRİM DEMİR

Nisan ayında Dağ yolunda meydana gelen trafik kazasında, full kaskolu aracı pert olan Cemal Erdoğan, hasarını ödemeyi reddettiğini iddia edilen Dağlı Sigortaya dava açmaya hazırlanıyor.

Kaza sonrası polisin alkol testi yapmadığını öne süren Dağlı Sigorta, poliçe kurallarına uymadığı gerekçesi ile hasarı karşılamayacağını müşterisine mesaj yolu ile bildirdi.

GIYNIK GAZETESİ’NE ulaşan Cemal Erdoğan müşterisi olduğu sigortadan şikayetçi olacağını ve yasal yollara başvuracağını söyledi.

PT 888 plakalı aracının oğlu Osman Erdoğan’ın yönetiminde Nisan ayında Dağ yolu mevkiinde kaza yaptığını anlatan Cemal Erdoğan, kazanın 22 Nisan gece yarısı meydana geldiğini 20 yaşındaki oğlunun yoldan çıkarak yönetimindeki araç ile ağaca çarparak durabildiğini kaydetti.

“AMBULANSI KENDİ ARADI”

Esentepe eski Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, oğlunun kaza yaptıktan sonra hemen 112 Acil Servis’ten yardım istediğini hastaneye kaldırıldığını kaydederek, “Benim oğlum üstüne düşeni yaptı, hastanede de polis vardı trafik ekipleri de yanına gitti. Alkolü varsaydı neden alkol testi yapılmadı? Polis raporunda emniyet kemerinin bağlı olduğu, alkolsüz olduğu yazıldı. PT 888 plakalı aracımın ise 17 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli full kaskosu var” dedi.

ERDOĞAN: SİGORTA HASARI ÖDEMEYİ REDDETTİ…

Müşterisi olduğu Dağlı Sigorta’nın günlerce bahane ürettiğini ve taleplerine yanıt alamadığını kaydeden Erdoğan, yaklaşık 30 bin Sterlin hasarı olan full kaskolu aracının hasarının sigorta şirketi tarafından karşılanmayacağını öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Erdoğan, ilgili sigorta şirketinin çok basit bir yol izleyerek, “Poliçe şartlarına uymadığınız için hasarınız karşılanmayacak” şeklinde WhatsApp üzerinden kendisine mesaj gönderildiğini kaydederek, hakkını yasal bir şekilde arayacağını ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu