ManşetSpor

Futbol Birinciliği’nde şampiyon Atleks Sanverler Ortaokulu oldu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Ortaokullararası (Yıldızlar) Futbol Birinciliği’nde şampiyon Atleks Sanverler Ortaokulu oldu.

 

ORTAOKULLAR FUTBOLDA DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Ortaokullararası (Yıldızlar) Futbol Birinciliği’nde şampiyon Atleks Sanverler Ortaokulu oldu. Yıldızlar Futbol Birinciliği’nde üçüncülük ve final maçları önceki gün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynandı ve dereceye giren okullar belli oldu.

 

ATLEKS SANVERLER FUTBOLDA İLK KEZ ŞAMPİYON

Final mücadelesinde Atleks Sanverler Ortaokulu ile Çanakkale Ortaokulu karşı karşıya geldi. Finalde rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden Atleks Sanverler Ortaokulu, tarihinde ilk kez KKTC Şampiyonu olurken, Çanakkale Ortaokulu turnuvayı ikinci tamamladı.

ÜÇÜNCÜLÜK İRSEN KÜÇÜK ORTAOKULU’NUN

Final maçı öncesinde oynanan üçüncülük maçında mücadelesinde ise İrsen Küçük Ortaokulu ile Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu karşılaştı.  İrsen Küçük Ortaokulu son anlarda bulduğu golle maçı 2-1 kazanarak üçüncü sırayı alırken Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu da dördüncü oldu.

 

KUPA VE MADALYALAR ÇAVUŞOĞLU İLE UZUN’DAN

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun tarafından takdim edildi.

Üçüncülük maçı sonucu

İrsen Küçük Ortaokulu-Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu: 2-1

 

Final maçı sonucu

Atleks Sanverler Ortaokulu-Çanakkale Ortaokulu: 3-1

 

Takım Sıralaması

1.Atleks Sanverler Ortaokulu

2.Çanakkale Ortaokulu

3.İrsen Küçük Ortaokulu

4.Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu

Diğer Haberler

Başa dön tuşu