FutbolKıbrısManşetSpor

Futbolda şampiyon LTL ve NKL

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporlarında Liselerarası (Gençler) Futbol Birinciliği tamamlandı. Kızlarda Lefkoşa Türk Lisesi, erkeklerde ise Namık kemal Lisesi şampiyonluğa ulaşan okullar oldu

LİSELER FUTBOL TAMAMLANDI:
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporlarında Liselerarası (Gençler) Futbol Birinciliği tamamlandı. Kızlarda Lefkoşa Türk Lisesi, erkeklerde ise Namık kemal Lisesi şampiyonluğa ulaşan okullar oldu. Liseler futbolda üçüncülük maçları dün Göçmenköy Sentetik Sahada, final karşılaşmaları ise Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynandı.

 LTL ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON:
Kızlar finalinde Lefkoşa Türk Lisesi ile Lapta Yavuzlar Lisesi karşılaştı. Rakibini Hayrunisa (2), Sude ve Nisan’ın golleriyle 4-0 mağlup eden Lefkoşa Türk Lisesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon olarak üst üste ikinci kez  zafere ulaştı.

 ERKEKLERDE ŞAMPİYON NKL OLDU:
Erkekler finalinde Namık Kemal Lisesi ile Bekirpaşa Lisesi karşı karşıya geldi. Rakibi Bekirpaşa Lisesi’ni ilk yarıda bulduğu golle tek 1-0 mağlup eden Namık Kemal Lisesi, şampiyonluk ipini göğüsledi.

ÜÇÜNCÜLÜKLER BL VE GMTMK’NIN:
Kızlarda üçüncülük maçında Bekirpaşa Lisesi ile Hala Sultan İlahiyat Koleji kaşrılaştı. Normal süresi 1-1 berabere biten maçta seri penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük kuran Bekirpaşa Lisesi üçüncü oldu. Erkekler üçüncülük maçında ise Gazimağusa TMK, Esin Leman Lisesi’ni 1-0 mağlup etti. Final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri bakanlık ve okulların yetkilileri tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu