FutbolKıbrısManşetSpor

Futbolun kraliçesi Gençlik Gücü

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen 2022-2023 Futbol Sezonu Puma Kadınlar Ligi’nde şampiyon China Bazaar Gençlik Gücü oldu.

CB GENÇLİK GÜCÜ SEZONA DAMGA VURDU:
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen 2022-2023 Futbol Sezonu Puma Kadınlar Ligi’nde şampiyon China Bazaar Gençlik Gücü oldu. Böylece China Bazaar Gençlik Gücü Kadın Futbol Takımı, bu sezon 3 kupayı da kazanarak sezona damga vurdu.

GOL DÜELLOSUNDAN ŞAMPİYONLUĞA:
Puma Kadınlar Ligi finalinde önceki akşam China Bazaar Gençlik Gücü ile Dem’s Construction Mağusa Spor Akademisi karşı karşıya geldi. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan final mücadelesi gol düellosuna sahne olurken karşılaşmadan 5-4 galip ayrılan CB Gençlik Gücü lig şampiyonu oldu.

KUPAYI KADIN VEKİLLER TAKDİM ETTİ:
Kalabalık bir seyirci önünde oynanan final maçının ardından yeşil beyazlı ekibe şmapiyonluk kupasını kadın milletvekilleri Fazilet Özdenefe, Resmiye Canaltay, Ayşegül Baybars ve eski milletvekili Gülşah Manavoğlu takdim etti.

CB GENÇLİK GÜCÜ’NDEN 3 FİNAL 3 KUPA:
Kadınlar futbolda bu sezon 3 final de China Bazaar Gençlik Gücü ile Dem’s Construction Mağusa Spor Akademisi arasında oynandı. Kadınlar Süper Kupa, Zehie Helin Reessur Kadınlar Kıbrıs Kupası ve Puma Kadınlar Ligi olmak üzere 3 finali de  China Bazaar Gençlik Gücü kazanarak tüm kupaları müzesine taşıdı.

MİNE DAYI: BU BAŞARILAR İÇİN ÇOK ÇABA VE EMEK HARCADIK:
China Bazaar Gençlik Gücü kadın futbol takımı teknik patronu Mine Dayı şampiyonlukla ilgili GIYNIK Spor’a şu açıklamayı yaptı; “3 final oynadık 3 kupa kazandık. Çok mutluyum. Takımımı tebrik ediyorum. Bu başarılar için çok çaba ve emek harcadık. Yaklaşık 10 aydır yoğun bir şekilde, bayram tatil demeden çalıştık ve hedeflerimize ulaştık. Sezona başlarken hedefimiz de buydu ve buna ulaştık. Kulüp olarak henüz ikinci sezonumuzdayız. Kısa sürede büyük başarılar elde ettik. Kıbrıs Kupaımızı Zehie Helin Reessur’a armağan etmiştik lig şampiyonluğumuzu da Şampiyon Melekler Takımı’na armağan ediyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu