Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Gardiyanoğlu: “Bu olay Cumhurbaşkanının şahsına değil, tüm KKTC halkına yapılmıştır”

UBP Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın maruz kaldığı çirkin saldırı ardından paylaşımda bulunarak "bu olay Sn. Cumhurbaşkanının şahsına değil, tüm KKTC halkına yapılmıştır." dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

UBP Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın maruz kaldığı çirkin saldırı ardından paylaşımda bulunarak “bu olay Sn. Cumhurbaşkanının şahsına değil, tüm KKTC halkına yapılmıştır.” dedi. yaşanan olayı protesto ederek, 2014 yılında 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a yapılan saldırıyı da hatırlattı.

Cumhurbaşkanımız Sn. Ersin Tatar’ın Londra’da uğramış olduğu saldırıyı şiddetle protesto ederim. Bu olay Sn. Cumhurbaşkanının şahsına değil, tüm KKTC halkına yapılmıştır. Bu ilk defaları değil maalesef 26 Mart 2014 tarihinde 2. Cumhurbaşkanı Sn. Talat’a yapılan saldırıyı da unutmadık. Bu tip insanlık dışı söylemlerin ve eylemlerin son bulmasını dilerim.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu