KıbrısManşetToplum

Gardiyanoğlu: “Kablo ile elektrik sayesinde vatandaş daha makul ve çevre dostu enerjiye kavuşacak”

UBP Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, “Kablo ile elektrik sayesinde vatandaş daha makul ve çevre dostu enerjiye kavuşacak” dedi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanı, Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, BRT’nin ‘Burası Önemli’ programında Levent Kutay’ın sorularını yanıtladı.

20 Temmuz törenlerinde Ercan açılışı ve verilen mesajları değerlendiren Gardiyanoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Temmuz’a bir kez daha tarihi bir ziyaretle ve açılışla anlam katmasından onur duyduklarını söyledi.

Yeni Ercan’ın KKTC’ye hayırlı olmasını dileyen Gardiyanoğlu, küçük eksikliklerinin de yakında tamamlanmasıyla, Kıbrıs Türk halkının dünya standartlarında hizmet alacağını söyledi.

Gardiyanoğlu, Ercan’ın yakın zamanda uluslararası uçuşlara ev sahipliği yapacağına inandıklarını, atılan somut adımların kısa zamanda sonuç vereceğini ifade etti.

Başbakan Ünal Üstel’in Ankara ziyaretinin de tarihi bir imza ile gerçekleştiğine işaret eden Gardiyanoğlu, kablo ile elektriğin 4-5 yıla KKTC’ye geleceğini, vatandaşın, esnafın, sanayicinin daha makul fiyatlara, çevre dostu enerjiye kavuşacağını ifade etti.

Kablo ile elektrik konusunda yapılan eleştirileri anlamsız bulduklarını kaydeden Gardiyanoğlu, “Eleştiren arkadaşlar hep aynı şeyi yapıyor. Hala Sultan Koleji’ni de eleştirdiler, kurdelesini kestiler. Şimdi elektriği eleştiriyorlar, yarın kurdele kesme törenine çekinmeden katılırlar, hatta elektriği en çok onlar sahiplenecek” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu