Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Gardiyanoğlu: Lütfen bana bir şey olmaz deme… Sevdiklerini dinle

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, arı sokması sonucu yaşadığı alerjik reaksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu, arı sokması sonucu yaşadığı alerjik reaksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
“İLK KEZ BÖYLE BİR DURUM YAŞADIM”
48 yaşındaki Gardiyanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugüne kadar birçok kez arı sokmasına maruz kaldığını ancak ilk kez ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını belirtti. Gardiyanoğlu, “Yabani bir arı tarafından sokuldum. Yine umursamadım. Ancak sağ elim şişmeye başladı, göğsümde çırpıntı, elde uyuşma ve boğazda yutkunma sıkıntısı başladı” ifadelerini kullandı.
HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI
Milletvekili, yaşadığı belirtiler üzerine eşi ve çocuklarının ısrarıyla hastaneye gittiğini ifade ederek, “İyi ki de gitmişim. Hemen kortizon, serum, anti alerji iğneleri ve antibiyotikler uygulandı” dedi.
“SAĞLIĞI HAFİFE ALMAYIN”
Gardiyanoğlu, paylaşımında yaşadığı olayın ardından herkese sağlıklarını hafife almamaları çağrısında bulunarak, “Lütfen bana bir şey olmaz deme… Sevdiklerini dinle… Herkese sağlıklı ve huzurlu haftalar dilerim” sözleriyle uyarıda bulundu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu