KıbrısKültür SanatManşetToplum

GAÜ, dev isimleri ağırladı

GAÜ İletişim Fakültesi, Türk dizi ve sinema sektörünün duayenlerinden Osman Sınav ile başarılı jönü Kenan İmirzalıoğlu’nu birlikte ağırladı

GAÜ İletişim Fakültesi, Türk dizi ve sinema sektörünün duayenlerinden Osman Sınav ile başarılı jönü Kenan İmirzalıoğlu’nu birlikte ağırladı.

 UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTILAR
Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin katkıları ile düzenlenen “Türk Dizi ve Sinema Sektörünün Bugünü ve Geleceği” paneli büyük bir katılımla gerçekleşti. Türk dizi ve sinema sektörünün duayen senarist-yönetmen ve yapımcısı Osman Sınav ile güçlü oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu’nu ağırlayan Girne Amerikan Üniversitesi, öğrencilerine ve panel katılımcılarına unutulmaz bir gün yaşattı.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Saygılı’nın konuşması ile başlayan panelde, öğrenciler Sektörün iki dev isminden, mesleklerine dair bilgiler edinme fırsatı bulurken, soruları ile de Sınav ve İmirzalıoğlu’dan geleceklerini şekillendirecek bilgilerle dolu yanıtlarını aldı. Panel sonunda ödül törenine geçildi. İletişim Fakültesi’nde uzun süre öğrencilerle buluşan ve öğretim görevlisi olarak ders veren yönetmen-senarist Osman Sınav’a Mesleki Özel Ödül’ü takdim edilirken, oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na ise “Yılın En Karizmatik Oyuncusu” ödülü takdim edildi. Ödüllerin Girne Amerikan Üniversitesi yönetim kadrosu ve öğrencilerin iş birliğinde belirlendiğine dikkat çeken Fakülte Dekanı Saygılı, sinema ve dizi sektörünün önemli isimlerini ağırlamaktan duydukları memnuniyetin altını çizdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu