EğitimGenelKıbrısManşet

GAU mezunları öğrencilerle buluştu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Beşeri Bilimler Fakültesi ve GAU Mezunlar, Kariyer Merkezi iş birliğinde Psikoloji ve Kariyer Zirvesi düzenledi.

Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölüm mezunlarının katıldığı etkinlikte, öğrenciler için meslek hayatlarında kariyer ve girişimcilik semineri gerçekleştirildi.

Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunlarımızdan Uzm. Psikolog Arif İlker Şahin, Uzm. Kl. Psikolog Dilek Gülveren, Uzm. Kl. Psikolog Büşra Şahin Mezunlar ve öğrencilerin buluştuğu etkinliğe, GAU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Esenyel, Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Aysın Sınav, Mezunlar ve Kariyer Merkezi Yöneticisi Özlem Demircioğlu olmak üzere akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren GAU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Esenyel, Mezunlar ve Kariyer Merkezi iş birliği ile düzenlenen bu etkinliğin üniversite için katma değer olduğuna dikkat çekerek, öğrencilere gelecek meslek hayatlarında başarılar diledi.

Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Aysın Sınav, konuşmasında öğrencilerin almış olduğu eğitimlerle mezun psikologların mesleklerini icra etme noktasına önemine vurgu yaptı.

Mezunlar ve Kariyer Merkezi Yöneticisi Özlem Demircioğlu, kariyer geliştirme, kariyer planlama ve kariyer yönetimi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Demircioğlu, gençlere kısa, orta ve uzun dönemli hedefler saptayarak eylem planlarını hazırlamaları gerektiğini belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu