KıbrısManşet

GAÜ spor bilimleri fakültesi Türkiye özel yetenek sınavları başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi için, Türkiye’nin belirli illerinde düzenlenecek olan “Giriş Özel Yetenek Sınavı” tarihleri açıklandı.

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi için, Türkiye’nin belirli illerinde düzenlenecek olan “Giriş Özel Yetenek Sınavı” tarihleri açıklandı.

Beden eğitimi ve spor alanında yüksek öğretimi hedefleyen spor tutkunu adaylar için, Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) 37. Yılında, Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde bulunan, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük, Futbol ve Fitnes bölümleri için, Türkiye’nin farklı noktalarında %100’e varan burs olanakları ile “Özel Yetenk Sınavı” düzenliyor.

GAÜ Özel Yetenek Sınavları Adana, Kocaeli, Balıkesir, Gaziantep ve Afyon İllerinde Gerçekleşcek

Konuyla ilgili GAÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nden yapılan açıklamada, 2022-2023 Akademik Yılı’nda yükseköğretime başlayacak olan üniversite adaylarına yönelik yapılacak olan özel yetenek sınavlarının, Adana; 26 Ağustos Cuma günü saat 15:00’da Adana Yeni Stadyum Masa Tenisi Salonu Balcalı /Sarıçam, Kocaeli; 29 Ağustos Pazartesi günü 11:00’da Türk Pirelli Ortaokulu Spor Salonu Körfez Şht. Remzi Cad. No:6 İzmit/Kocaeli, Balıkesir; 26 Ağustos Cuma 19:00, BKM Okullaarı Blue Campus Paşaalanı, Tarihçi Cemal Kutay Mahallesi No:12/d Karesi/Balıkesir, Gaziantep; 26 Ağustos Cuma 16:00’da, Girne Koleji Gaziantep Kampüsü, Osmangazi Mah. 56057 Sok. No:3 Şehitkamil, Afyon; 26 Ağustos Cuma 11:00’da Afyon Girne Koleji Spor Salonu’nda gerçekleşeceği belirtildi.

Adayların özel yetenek sınavlarına gelirken beraberinde, Lise Diploma Fotokopisi veya mezuniyet belgesi, 2022 yılına ait TYT Sonuç Belgesi, sporcu geçmişi olan aday öğrencilerin ise yanlarında, alanı ile ilgili resmî belge ya da lisanslarını bulundurması gerektiği ifade edildi. Ayrıca, GAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları hakkında ayrıntılı bilgi ve detaylara, +90 533 882 89 99 numaralı telefon numarası yada [email protected] mail adresinden ulaşılabileceği ifade edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu