Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

GAÜ’de bayramdan önce son iftarda: “Yeryüzüne olan sorumluluğumuzda en çok ihtiyacımız olan şey empati”

Girne Amerikan Üniversitesi’nde farklı ülkelerden öğrenciler, Ramazan’ın son gününde düzenlenen iftarda bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) öğrenim gören, İslam coğrafyasının çeşitli ülkelerine mensup uluslararası öğrencileri, geçtiğimiz ramazan ayının son gününde düzenledikleri iftar etkinlikleri ile arkadaşlarını, öğretmenlerini bir araya getirdiler.

GAÜ Öğrenci Dekanlığı tarafından yapılan açıklamada; Başta, Rektör Prof. Dr. Serdar Yurtsever’in de katıldığı çok ilgi gören buluşmada, etkinlik sahibi olarak; GAÜ Öğrenci Dekanı Prof. Dr.  Dilber Çağlar misafirlerini ağırlarken, “Dekanlığımız koordinesinde; Rektörlüğümüz, Kültürler Arası Merkezi’miz, idari ve akademik personelimiz, öğrencilerimizin katılımları yanında; Şokmar Market, İleli Market, Atakara Market, Sevener Restoran,  Mine Pastanesi ve Bilge Tatlı Salonu’nun çok değerli destekleriyle, uluslararası ruhu içeren ramazan gecesi etkinliğimizi mutluluk ve huzurla gerçekleştirdik. Farklılıkların bilincinde ve saygı çerçevesinde yapılan faaliyetimize, katılım ve katkı koyan tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, bayramlarını kutlarız.” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu