KıbrısManşet

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi

Dün akşam, 20:00-00:00 saatleri arasında, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde, eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Dün akşam, 20:00-00:00 saatleri arasında, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde, eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

GAZİMAĞUSA’DA DENETİMLER
Gazimağusa’da; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edildi,kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

817 SÜRÜCÜ KONTROL EDİLDİ 113 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI, 13 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Gazimağusa’da Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 817 araç sürücüsü kontrol edildi ve 1’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 18’i yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak olmak üzere toplam 113 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı, 13 araç ise trafikten men edildi.

GİRNE’DE DENETİMLER
Girne’de; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, eğlence mekanları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilerek,  ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 1 kişi tutuklandı, kapama saatine uymadığı tespit edilen 1 işletme aleyhinde de yasal işlem başlatıldı.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 39 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

1050 SÜRÜCÜ KONTROL EDİLDİ, 268 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI, 37 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Girne’de Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 1050 araç sürücüsü kontrol edildi, 7’si alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 82’si yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 268 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 37 araç ise trafikten men edildi.

GÜZELYURT’TA DENETİMLER

Güzelyurt’ta; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, alkollü içki satışı yapılan yerler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi, denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

425 SÜRÜCÜ KONTROL EDİLDİ, 89 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI, 4 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ, 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Güzelyurt’ta Trafik Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 425 araç sürücüsü kontrol edildi ve 1’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 32’si yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak olmak üzere toplam 89 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 4 araç trafikten men edildi, 1 sürücü de tutuklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu