KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Gazimağusa-İskele Anayolu’nda kaza

Polis Basın Subaylığı, Burak Bilgen'in aracıyla seyrettiği sırada aynı şeritte gitmekte olan ve önüne köpek atıldığı için yavaşlamak durumunda kalan Tuba Teğay'ın aracına arkadan çarptığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Burak Bilgen’in aracıyla Gazimağusa-İskele Anayolu’nda seyrettiği sırada aynı şeritte gitmekte olan ve önüne köpek atıldığı için yavaşlamak durumunda kalan Tuba Teğay’ın aracına arkadan çarptığını açıkladı. kaza sonucu yaralanan olmadı.

Polis Basın Subaylığı’nın Kaza ile ilgili açıklaması:

“29.03.2023 tarihinde saat 15.30 raddelerinde Gazimağusa’da Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde çift şeritli yolda sağ şerit içerisinde yönetimindeki SF 848 salon araç ile Gazimağusa istikametine doğru seyreden Burak BİLGEN(E-24) seyrettiği yolun sağında bulunan Ambelia restoran önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu o esnada önünde ayni şerit içerisinde ayni istikamete doğru seyreden ve önüne başıboş köpek atıldığı için yavaşlamak zorunda kalan Tuba TEĞAY(K-36) yönetimindeki ST 050 plakalı aracın arka kısmına aracının ön kısmı ile çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu