KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Gazimağusa-Karpaz Anayolu’nda kaza

Polis Basın Subaylığı, %216 mlgr. alkollü içki tesiri altında Gazimağusa-Karpaz Anayolu’nda seyretmekte olan Serhat Oğuz Sekmen, yönetimindeki araç ile dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. çarpmanın etkisiyle takla atarak aracın sol yan kısmı üzerinde durabildi

Polis Basın Subaylığı, %216 mlgr. alkollü içki tesiri altında Gazimağusa-Karpaz Anayolu’nda seyretmekte olan Serhat Oğuz Sekmen, yönetimindeki araç ile dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. çarpmanın etkisiyle takla atarak aracın sol yan kısmı üzerinde durabildi. Kaza sonucu yaralanan Serhat Oğuz Sekmen kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanasi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

“17.12.2022 tarihinde, saat 21:15 sıralarında, Gazimağusa-Karpaz Anayolu’nun 17’inci kilometresi üzerinde, Serhat Oğuz SEKMEN (E-31) yönetimindeki JJ 350 plakalı araç ile %216 mlgr. alkollü içki tesiri altında Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkmış ve konu mahalde bulunan bir ikametgahın bahçe duvarına çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle, söz konusu araç bir takla atıp sol yan kısmı üzerinde durmuştur. Kaza sonucu yaralanan Serhat Oğuz SEKMEN kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanasi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuştur. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu