KıbrısManşetToplum

Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu’nda kaza: 3 kişi yaralandı

Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde 67 yaşındaki Özdemir Yandaş yönetimindeki KH 760 plakalı salon araç ile 24 yaşındaki İbrahim Beşgüller yönetimindeki van tipi aracın çarpışması sonucu iki aracın sürücüsü ve  Yandaş’ın aracında yolcu olarak bulunan 51 yaşındaki Gülşirin Altıyeva yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada; “02.11.2023 tarihinde, saat 11:00 sıralarında, Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde bulunan Dörtyol kavşağında, Özdemir YANDAŞ (E-67) yönetimindeki KH 760 plakalı salon araç ile Dörtyol istikametinden gelip, Dörtyol kavşağından Geçitkale istikametine gitmek için anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce anayola çıkış yapması sonucu, o esnada anayol üzerinde Gazimağusa istikametine doğru seyreden İbrahim BEŞGÜLLER(E-24) yönetimindeki UB 918 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştılar.

Kaza sonucu yaralanan KH 670 plakalı araç sürücüsü Özdemir YANDAŞ ile araçtaki yolcu Gülşirin ALTIYEVA (K-51) ve UB 918 plakalı araç sürücüsü İbrahim BEŞGÜLLER, kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürüyor. Soruşturma devam ediyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu