KıbrısManşetToplum

Gazimağusa’da alkollü sürücü kaza yaptı: 3 kişi yaralandı

Gazimağusa’da 114 promil alkollü içki tesiri altında araç kullanan 63 yaşındaki Hanifi Durmuş, alkolün ve dikkatsizliğin sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı seride geçmesi sonucu o esnada yoldan dönüş yapmak isteyen bekleyen Osman Öztürk yönetimindeki araca çarptı.

Kaza sonucu Hanifi Durmuş, aynı araçta yolcu olarak bulunan Fatma Durmuş ve diğer araç sürücüsü Osman Öztürk Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılar yapılan tedavilerinin ardından taburcu olurken, alkollü sürücü Hanifi Durmuş tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıkamaya göre; “02.09.2023 tarihinde, saat 21:45 sıralarında, Gazimağusa’da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde Hanifi DURMUŞ (E-63) 114 mg alkollü içki tesiri altında iken, yönetimindeki VD 290 plakalı salon araç ile çift şeritli yolun sağ şerit içerisinde güney istikametine doğru seyrettiği sırada yolun solunda bulunan Yaşam Hastanesi önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçmesi sonucu, o esnada bulvar üzerinde karşı istikametten kuzey istikametine doğru seyreden ve sağa Ekor Premium’a dönüş yapmak için durup bekleyen Osman ÖZTÜRK (E-46) yönetimindeki RC 529 araca çarptı.

Kaza sonucu hafif bir şekilde yaralanan VD 290 plakalı araç sürücüsü Hanifi DURMUŞ ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Fatma DURMUŞ ve RC 529 plakalı araç sürücüsü Osman ÖZTÜRK Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Yürütülen soruşturma kapsamında VD 290 plakalı araç sürücüsü Hanifi DURMUŞ tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu