DünyaGenelManşet

Gazını satmak için ölümden dönen Stephanie Matto, şimdi de göğüs terini satışa çıkardı

"90 Day Fiancé" yıldızı Stephanie Matto, gazını satarak bir servet kazandıktan sonra, şimdi de sıra dışı bir yan iş kurdu. Genç kadın, göğüs terini şişeleyip satmaya başladı.

“90 Day Fiancé” yıldızı Stephanie Matto, gazını satarak bir servet kazandıktan sonra, şimdi de sıra dışı bir yan iş kurdu. Genç kadın, göğüs terini şişeleyip satmaya başladı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletinde yaşayan 31 yaşındaki Stephanie Matto, Ocak ayında kalp krizi korkusunun ardından gaz satışını bıraktığını açıklamıştı.

Taleplere yetişmek için daha fazla gaz çıkartmak zorunda kaldığını ifade eden Matto, göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmişti.

Doktorların beslenme düzenine dikkat etmesi gerektiğini söylemesi üzerine gaz kavanozları işinden emekli olan Matto, yeni girişimi tam yaz mevsiminde buldu ve şimdiden oldukça kazançlı olduğunu kanıtladı.

Yaz aylarında herkes gibi güneşlendiğini dile getiren Matto, göğüs terini kavanozlara doldurarak onları satmaya başladı.

Havanın yeterince sıcak olduğu günder sadece 15 dakika bir kavanozu doldurabildiğini ifade eden Matto, tüm gün boyunca 10 kavanozu doldurabildiğini anlattı.

Kavanozların tanesi 500 dolardan (8 bin 200 TL) satan Matto, “Havuz kenarında oturmayı seviyorum ama aynı zamanda zor bir iş, kanmayın” dedi.

Bütün gün güneşin altında oturmanın vücudu için tehlikeli olduğunu ve gerekli güvenlik önlemlerini aldığını belirten Matto, daha fazla ter üretebilmesi için bronzlaştırıcı yağlardan destek aldığını ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu