KıbrısManşetSağlıkToplum

Gazioğlu: Omicron varyantı antijende belli olmuyor

Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Dün şüphelenerek Antijen testi yaptırdığını anlatan Gazioğlu, sonucunun negatif çıktığını ve aynı belirtileri gösteren aile fertlerinin de Antijen test sonuçlarının negatif çıktığını belirtti.

Gazioğlu, ardından Omicron varyantının Antijen tastlerinde belli olmadığı bilgisi sonrası PCR testi yaptırdığını söyleyerek, sonucunun pozitif geldiğini söyledi.

Aile fertlerinin de yine aynı şekilde PCR test sonuçlarının pozitif çıktığını anlatan Gazioğlu, şunları aktardı:

“Sonunda Covid-19’a yakalandım. Nereden yakalandığımı az çok tahmin ettiğim için çok fazla temaslım yok. Dun ilk şüphelendiğim zaman antijen yaptım. Sonuç negatif çıktı. Ayni şekilde ailemden 3 kişi de daha belirti başladı,  onlar da antijen yaptı ve negatif çıktılar. Ardından omicron varyantının antijende çıkmadığını duyduğum için, 1 saat sonra PCR testi yaptım. PCR sonucum pozitif çıktı. Ayni şekilde diğer aile bireylerinin de PCR testleri pozitif çıktı. Antijenden emin olmayın. Negatif olsanız bile çevrenizi koruyun. Çok şükür 3 doz aşım tamam,  her hangi bir semptomum yok. Hastalık çok yayıldı. Kendinize ve çevrenize dikkat edin.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu