KıbrısManşetToplum

Geçitkale-Tatlısu Anayolu’nda kaza

Polis Basın Subaylığı, Geçitkale-Tatlısu Anayolu üzerinde Küçük Erenköy istikametine doğru seyreden Hüseyin Hacı'nın dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan çıkarak yol kenarındaki toprak sete çarptıktan sonra bir takla atıp tavanı üzerinde durabildiğini açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Geçitkale-Tatlısu Anayolu üzerinde Küçük Erenköy istikametine doğru seyreden Hüseyin Hacı’nın dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan çıkarak yol kenarındaki toprak sete çarptıktan sonra bir takla atıp tavanı üzerinde durabildiğini açıkladı. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Havva Hacı (K-63), Hüseyin Yılmaz Hacı (E-11) ve Ayşe Hacı (K-9) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri halen sürüyor.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili açıklaması:

“10.03.2023 tarihinde, saat 16:15 sıralarında, Geçitkale-Tatlısu Anayolu üzerinde Küçük Erenköy istikametine doğru seyreden Hüseyin HACI (E-69) yönetimindeki NY 814 plakalı araç sürücüsü, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan çıkarak yol kenarındaki toprak sete çarptıktan sonra bir takla atıp tavanı üzerinde durmuştur. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Havva HACI(K-63), Hüseyin Yılmaz HACI (E-11) ve Ayse HACI (K-9) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu