GenelKıbrısManşetSpor

Gelecek adına umut verici

İstanbul'da düzenlenen Artistik CimnastLig müsabakalarına katılan Cimnastik Federasyonu'na bağlı sporcularımız minik kızlar kategorisinde başarılı bir yarışma çıkardı.

KKTC Cimnastik Federasyonu Minik Kız Karması İstanbul’da düzenlenen Artistik CimnastLig müsabakalarına katılarak ülkemizi temsil etti. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve minik kızlar kategorisinde yarışan sporcularımız güzel bir deneyim elde etti. Ekibimiz müsabakalarda 146.90 puanla takımsal klasmanda 7’inci oldu.

SIRADA MİNİK ERKEKLER VAR

Müsabaka öncesi cimnastikçimiz Türkan Kılıç’ın son anda rahatsızlanarak kafileden çıkartılması alınan puanları olumsuz etkiledi. Bireysel olarak ise sporcularımızdan Maya Uluca 57 puanla 16’ıncı sırada yer aldı. Minik kızların ardından, bu hafta ise minik erkek sporcularımız Artistik CimnastLig müsabakalarına katılacak.

KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, minik kızların güzel bir müsabaka çıkararak gelecek adına kendilerine umut verdiklerini söyledi. Sapsızoğlu, 5 kişiyle katılacakları müsabakaya, son anda Türkan Kılıç’ın rahatsızlanarak kafileden çıkarılmasıyla 4 sporcuyla katıldıklarını belirterek, Türkan’ın olmamasının alınan puanları olumsuz etkilediğini aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu