GenelKıbrısManşet

Gelirler arttı giderler azaldı

Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul, kendisi göreve geldikten sonra belediyenin gelir-giderlerinin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu

Şenkul: Reklam gelirimiz 170 bin TL artarken, akaryakıt giderimiz 60 bin TL azaldı

“Bilinsin ki, en az 4 yıl Girne Belediyesi hudutlarında bu metot işe yaramayacak!”

BELEDİYENİN GELİRLERİ ARTTI…

Girne Belediyesi tarafından açılan ‘Açık Alanlar Reklam Kiralanması İhalesi’nin sonuçlandığını ve ihaleyi en yüksek teklifi veren MYAD Reklam Ltd. şirketinin kazandığını belirten Şenkul; bugüne kadar belediyenin sonuçlandırdığı en yüksek rakamlı ihale olduğunu vurguladı. Göreve geldiğinden bu yana Girne Belediyesi’nin yakıt kullanımına ilişkin gelişmeleri de aktaran Şenkul, “27 Aralık 2022 tarihinden 28 Şubat 2023 tarihine kadar olan dönemde Girne Belediyesi’nin günlük yakıt kullanımı yaklaşık 100 litre civarında azalmıştır” dedi.

CEZA SİLDİRMEK İSTEYENLERE DE MESAJ NET…

Aylık reklam gelirinin önceki döneme göre 170 bin TL arttığını belirten Şenkul, aylık akaryakıt giderinin ise bugünkü fiyatlarla 60 bin TL azaldığını açıkladı. Kalem kalem iyileştirmeler ile önce belediyeyi daha sonra da kenti ayağa kaldırma hedefinden bahseden Girne Belediyesi Başkanı, yaşanan bazı sıkıntılı durumları da dile getirdi. Ceza sildirmek isteyen, halkın malına göz koyup sahip çıkmak isteyenlere seslenen Şenkul; bu kişilerin araya nüfuzlu yahut mevkii sahibi kişileri koyarak ‘ceza sildirme’ taleplerinde bulunduklarını belirtti; “Bilinsin ki, en az 4 yıl Girne Belediyesi hudutlarında bu metot işe yaramayacak!” diye mevzuya nokta koydu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu