DünyaManşetToplum

Genç Baba Vanga, bu yıl Kraliçe Elizabeth’in öleceğini öne sürdü

TikTok üzerinde yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen ve kendisine “Genç Baba Vanga” lakaplarının takıldığı 19 yaşındaki Hannah Carroll’un 2022 için kehanetleri tek tek gerçek oluyor

TikTok üzerinde yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen ve kendisine “Genç Baba Vanga” lakaplarının takıldığı 19 yaşındaki Hannah Carroll’un 2022 için kehanetleri tek tek gerçek oluyor.

2022 için Harry Styles’ın ve Beyonce’nin yeni albümünü, Rihanna’nın hamile kalacağını ve Nick Jonas ile Priyanka Chopra’nın bebek sahibi olacaklarını tahmin eden genç kadın, Kourtney Kardashian ile Travis Scott’ın da çocuk bekleyeceğini öngörmüştü.

Kim Kardashian ile Pete Davidson’ın ayrılacağını da bilen ABD’li kadın, “Ben her zaman popüler kültüre merak duymuşumdur ve içimden bir his bana bunları söylüyor” dedi. İnternet üzerinden kehanetlerde bulunarak ayda 2.000 dolar kazandığını söyleyen Carroll, “Bana danışanların bir ya da iki fotoğrafına bakarak karar veriyorum. Ne zaman hamile kalacağınızı ya da ne zaman iş değiştireceğinizi bilebiliyorum” ifadesini kullandı.

Hannah Carroll, bu yıl Kraliçe Elizabeth’in öleceğini de öne sürdü.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu