KıbrısManşetToplumTürkiye

Genç: “Maalesef çocuklarımıza henüz ulaşılamadı”

Cumhurbaşkanlığı halkla ilişkiler danışmanı Mesut Genç, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü ve henüz Kıbrıs ekibine ulaşılamayan İsias Hotel'deki son durumu aktardı

Cumhurbaşkanlığı halkla ilişkiler danışmanı Mesut Genç, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü ve henüz Kıbrıs ekibine ulaşılamayan İsias Hotel’deki son durumu aktardı.

“An itibari ile son durum;

💢Maalesef çocuklarımıza henüz ulaşılamadı.
💢Bugün 5 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştır. 4’ü yetişkin erkek, 1’i 20’li yaşlarda kız çocuğu. Bu kişilerin bizim çocuklarımızla hiçbir alakası yoktur.
💢Çok sorulan ve sürekli farklı senaryolar üretilen otelin bodrum katı ile ilgili olarak; bugün öğle saatlerinde bizzat benimde yanlarında olduğum ekip bodrum katına inmiştir. Gerekli tüm incelemeleri yaptılar. Bodrum katında herhangi bir kişiye rastlamadılar. Yapılan haberlere lütfen itibar etmeyiniz.
💢Bir diğer doğruluktan uzak uydurma bilgiler ise; burada ki ekiplerin çocuklarımızı bulduğu ve bunu gizli tutarak, açıklamadıkları bilgisi tamamen yalan yanlış bilgidir. Bu yanlış bilgileri söyleyenler bizleri ama en başta burada ki aileleri üzmektedir. Lütfen böylesi hassas bir konuda daha duyarlı olalım.
💢Ekiplerimizin çalışmalarına İHH ( İnsani Yardım Vakfı), Umut Vakfı ve A3 Madencilik ekipleri destek vermektedir.

Son olarak sürekli enkaz bölgesinde olmamız ve ambulans ve makinelerin sürekli çalışması hasebiyle telefonlarınıza ve mesajlarınıza bakamıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu