GenelKıbrısManşetSpor

Gençler Milli kampta güç depoladı

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan yılın ilk Genç Milli Fitness Takım Hazırlık Kampı 31 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdi.

YILIN İLK MİLLİ KAMPI GERÇEKLEŞTİ

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan yılın ilk Genç Milli Fitness Takım Hazırlık Kampı 31 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdi. Kapma, federasyona bağlı NEV Çocuk Fitness oluşumu ile bugüne kadar uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil etmiş milli takım sporcuları katıldı.

15 GÜN BOYUNCA GÜNDE 8 SAAT İDMAN

Federasyon salonunda yer alan kamp süresince milli sporcular oldukça verimli bir eğitimden geçti. Fitness dalında yıllardır ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden ve bu başarının tesadüf olmaması ilkesiyle yoluna devam eden milli sporcular, bu doğrultuda yeni yılda da şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için 15 gün boyunca günde 8 saatlik güç, kondisyon, ritim ve akrobasi antrenmanlarından oluşan çalışmalar gerçekleştirdi.

AKGÜRGEN: KONULAN HEDEFLERE ULAŞILDI

Fitness milli takımlar baş antrenörü ve federasyon asbaşkanı Neval Çelebioğlu Akgürgen, kamp ile ilgili yaptığı açıklamada, kampa ülkemizin Fitness alanında uluslararası başarılara sahip sporcuları ve milli takıma seçilmiş yeni sporcular katıldığını, sporcuların ve antrenörlerin birlikte uyum içerisinde başarı için koydukları hedeflere ulaşıldığını ve bu yıl da ülkemiz adına birçok başarıyı elde edeceklerini ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu