Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Gençlerin direniş nöbeti devam ediyor

1 Nisan’dan bu yana Başbakanlık önünde “Direniş Nöbeti” eylemine devam eden gençler, Başbakanlık önünde kurdukları Direniş Kürsüsü’nde ‘Serbest Kürsü’ etkinlikleri düzenleyecekler.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

1 Nisan’dan bu yana Başbakanlık önünde “Direniş Nöbeti” eylemine devam eden gençler, Başbakanlık önünde kurdukları Direniş Kürsüsü’nde ‘Serbest Kürsü’ etkinlikleri düzenleyecekler.

Direniş Komitesi’nden yapılan açıklamada, belirli aralıklarla gerçekleşecek bu etkinliklerin her birinde gençlerin kısa talepleriyle ilgili konuşmalar yapılacak.

11 Nisan Pazartesi saat 19.00’da gerçekleşecek olan ilk etkinlikte “Sözde belediyeler reformu geri çekilsin” talebi ile alakalı konuşulacağı belirtildi.

Konuşmacıların, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Ongun Talat, Dev-İş Başkanı Koral Aşam, LTB Meclis Üyesi ve Direniş Komitesi üyesi Umut Öksüz ve LTB Meclis Üyesi Murat Kanatlı’nın olacağı bildirildi.

Gençler tüm halka çağrı yaparak, herkesi direnişe ve dayanışmaya çağırdı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu