GenelKıbrısManşetSpor

Gençlerin idolü

Basketbol kariyerini Türkiye’nin bu alandaki ekol takımı Anadolu Efes’te sürdüren ve bu sezon takımıyla birlikte tarihi başarılar yaşama fırsatı bulan gururumuz Erten Gazi şu sıralar çok özlediği adamızda bulunuyor.

Yoğun bir sürecin ardından ülkesine gelen Erten şu sıralar tatil yaparak ailesiyle birlikte özlem giderirken bir yandan da birçok kurum ve kuruluşla bir araya gelerek davetlere katılıyor.

GÜZELYURT’TA GENÇLERLE BULUŞTU

Anadolu Efes ile bu sezon Avrupa’nın basketboldaki 1 numaralı kupası olan THY Euroleague’de ve Türkiye Süper Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten, dün Güzelyurt’ta antrenmanlarını sürdürmekte olan UP Basketbol Akademi’nin U17 Takımı antrenmanına katılarak genç sporcularla buluştu.

KAZANANA EUROLEAGUE TİŞÖRTÜ

Erten bilgi ve tecrübelerini geleceğin genç sporcularına aktarırken genç yeteneklerin de büyük ilgi odağı oldu. Antrenman sonunda Erten Gazi tarafından yapılan yarışmada, yarışmayı kazanan sporcu Başar Bahriyeli’ye Erten tarafından imzalı THY Euroleague Final Four tişörtü hediye edildi.

ÖZKAN ÇİFTİNDEN TEŞEKKÜR

UP Basketbol Akademi antrenörleri Huriye Cambazoğlu Özkan ve Hakan Özkan yaptıkları açıklamada, davetlerini kırmayıp UP Basketbol Akademi U17 Takımı’nın antrenmanına katılan ve gençlerle tecrübelerini paylaşan Erten Gazi’ye ilgisinden dolayı çok teşekkür ettiler.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu