GenelKıbrısManşetSpor

Gençlik ve Spor Bakanlığı kurulacak!

Gençlik ve spor camiasının, yıllardır duymak istediği ve beklediği müjdeli haber Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden (CTP) geldi. Bu müjdeli haberi CTP Milletvekili Adayı Hasan Ecer duyurdu

Gençlik ve spor camiasının, yıllardır duymak istediği ve beklediği müjdeli haber Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden (CTP) geldi. Bu müjdeli haberi CTP Milletvekili Adayı Hasan Ecer duyurdu

CTP ÖYLE BİR ADIM ATTI Kİ, BÜYÜK AVANTAJ YARATACAK

Ülkemizde 23 Ocak 2022’de yapılacak erken genel seçimler için siyasi partilerin propaganda süreci devam ederken, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) öyle bir adım attı ki, “Gençlik ve Spor” için müjdeli olan bu haber parti açısından da büyük bir avantaj yaratacak.

DAİRE YÖNETİMİ ŞEKLİNDE BİR ARPA BOYU ALINMADI

Gençlik ve spor yıllardır bakanlık nezdinde yönetilmediği için bu alanlarda yaşanan sorunlar bitmek tükenmek bilmedi. Uzun süredir gençlik ve spor çeşitli bakanlıklar altında daire yönetimi şeklinde ordan oraya savrulduğu için de ülke sporu bir arpa boyu yol alamadı.

BU YÖNETİM ŞEKLİ MİADINI ÇOKTAN DOLDURDU

Sporun yönetimi noktasındaki sıkıntılardan dolayı “Spor Fonu” kullanılamaz hale gelirken ülkemizde tesislerin bakımı ve onarımları da hep yarıda kaldı ve tesisler korunamadı. Yeni tesislerin yapılabilmesi ise artık mevcut yönetim yapısıyla mümkün görünmüyor.

BAŞARILI SPORCULAR NE KORUNDU NE DE DESTEKLENDİ

Başarılı sporcuların korunması ve desteklenmesi noktasında da bugüne kadar sporun mevcut yönetimi hep sınıfta kaldı. Anayasal olan bu hak karşısında sporun yönetimi bugüne kadar somut tek bir adım dahi atmazken sporcuların yaşamış oldukları sıkıntılar adına da tek bir karar dahi üretilmedi.

GENÇLİK VE SPOR İÇİN MÜJDELİ HABERİ HASAN ECER VERDİ

Spor kamuoyu ise uzun süredir, gençlik ve spor alanında yaşanan tüm bu sorunların kaynağını sporun mevcut yönetim şekline bağlıyor ve bir an önce bu yapının değişmesini ümit ediyor. İşte tam da bu noktada CTP Milletvekili Adayı ve GIYNIK Spor yorumcusu Hasan Hüda Ecer gençlik ve spor camiasına müjdeli haberi verdi.

CTP HÜKÜMETE GELİRSE, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINI KURACAK
GIYNIK TV’de dün akşam yayınlanan Spor ve Ötesi programında konuşan Hasan Hüda Ecer, milletvekili adayı olduğu partisi CTP’nin gençlik ve spor alanında ciddi bir çalışma yaptığını açıklayarak spor kamuoyunun yıllardır merakla beklediği o haberi verdi. Ecer, partisinin seçim manifestosundaki ilk maddenin, hükümete gelmeleri halinde “Gençlik ve Spor Bakanlığı”nın kurulacağını bildirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu