Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyaset

Genel Başkan Adayı Üstel: Polis raporu ve kamera görüntülerini bekliyorum

UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Ünal Üstel, ‘özel jet Krizi’ olayında yaşananlarda kendisinin bakanlar kuruluna önerge sunmaktan başka konuyla bir alakası olmadığını kaydetti

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Ünal Üstel, ‘özel jet Krizi’ olayında yaşananlarda kendisinin bakanlar kuruluna önerge sunmaktan başka konuyla bir alakası olmadığını kaydetti.

UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Ünal Üstel  katıldığı bir programda ‘özel jet krizi’ konusunda da açıklama yaptı.

Otelciler, Sanayi Odası Başkanı, Müteahhitler Birliği Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile bir kahvaltıda buluştuklarını anlatan Üstel, “Bir işadamının yatırım planı konusu konuşuldu. Bu yatırımcının bir marina ve otel inşa edeceği söylendi. Adaya gelecek olanların pasaport bilgileri geldi izinler alındı ve uçak geldi. Bizim yaptığımız tek iş önergeyi hazırlayıp bakanlar kuruluna götürmek oldu. Başbakan önergeyi onayladı ve Tolga Atakan’a uçağın inişiyle ilgili görevi verdi. Benim olayla başka hiç bir ilgim alakam olmadı. Hakkımda ortaya atılan iddiaların tamamı asısızdır.” ifadelerini kullandı.

Polis raporu ve kamera görüntülerinin açıklanmasını isteyen Üstel, kendisinin konuyla ilgisi olduğunun ispatlanması halinde milletvekilliği ve genel başkan adaylığından istifa etme kararında olduğunu yineledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu