ÇevreEkonomiKıbrısManşetToplumYaşamYemek

Ghetto Cafe’den örnek davranış: Ürününüzü getirin, yemeğinizi seçin!

Üreticiler, doğru şartlarda ürettikleri ürünü takas etmek koşuluyla Ghetto Cafe'de diledikleri yemeği yiyebilme imkanına sahip olacak.

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar git gide hayatı zorlaştırmaya devam ediyor.

Özellikle ülkemizde kullanılan para biri Türk Lirası’nın döviz karşısında değer kaybına uğraması nedeniyle halkın çoğu neredeyse geçinemez hale geldi.

Yaşanan bu zorlu süreçte örnek davranış sergileyen Ghetto Cafe, üretim yapan kişilere jest yaptı.

“Üreten, emek harcayan, üretirken kimyasal kullanmayan her türlü üreticiye kapımız sonuna kadar her zaman açıktır” diyen Ghetto Cafe sahibi, ‘Tarladan-Tabağa’ yolculuğunu kısalttı.

Tüm küçük üreticilere çağrıda bulunan işletme sahibi, kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve mevsiminde yetişen ilaçsız her türlü gıda ürünün doğru şartlarda transfer edildiği sürece, kendilerinin kabul edeceğini duyurdu.

Bunu kabul eden üreticiler, ürettiklerini ürünü takas etmek koşuluyla Ghetto Cafe’de diledikleri yemeği yiyebilme imkanına sahip olacak.

Ghetto Cafe Sahibi’nin duyurusu şu şekildedir:

“Merhabalar Ghetto dostları, birçoğumuz zor günlerden geçiyoruz yine bugünlerde. Dalkavuk yönetimler, akıl almaz hareketler yüzden hepimiz gün geçtikçe daha da zor durumlara doğru sürükleniyoruz. İşte tam da bu yüzden alternatif yollar alternatif metotlar geliştirerek yol almak zorundayız. Belki şu an bu yazıyı okuyanlar arasında bir kısmınız henüz bunu ekonomik olarak hissetmemiş olabilir, ama unutmayın bu sizin için de pek yakında kapınız çalacak olan ve önüne geçemeyeceğiniz bir gerçekliktir.
Üreten, emek harcayan, üretirken kimyasal kullanmayan her türlü üreticiye kapımız sonuna kadar her zaman açıktır. Gelin hep birlikte gıda sektörünün en temel problemi olan Tarladan-Tabağa yolculuğunu kısaltalım, gıda ürünlerinin en sıkıntılı parçası olan bu yolculuğu ada dışına çıkmadan tarlalarınızdan-tabağınıza en kısa sürede mevsiminde servise sunalım.
Tüm küçük üreticilere çağrımızdır, kapımız sonuna kadar açık, mevsiminde yetişen ilaçsız her türlü gıda ürünü doğru şartlarda transfer edildiği sürece, kabulümüzdür.
Dileyen herkes gelip Ghetto’da yemeğini yiyip, sonra da bu ürün ve hizmet karşılığını ürettikleri gıda ürünleri ile değiş tokuş yapabilir.
Herkese sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.
Ghetto Ahalisi
İletişim: 05338603999″

Diğer Haberler

Başa dön tuşu