KıbrısManşet

“Gİ-KA KOOP İstasyon Tanıtım Etkinliği”

Gİ-KA KOOP elde edeceğimiz geliri, geçici yaşam evleri yapımı amacıyla Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu'na bağışlayacağı İstasyon Üretim, Satış ve Eğitim Merkezi'ni Dünya Kadınlar Günü'nde tanıtacak

Gİ-KA KOOP yaptığı açıklama ile elde edeceğimiz geliri, geçici yaşam evleri yapımı amacıyla Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu’na bağışlayacağı İstasyon Üretim, Satış ve Eğitim Merkezi’ni Dünya Kadınlar Günü’nde tanıtacağını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklama şöyle;

“Ülkece zor zamanları deneyimlediğimiz bu günlerde, doğrudan destek vermek ve topluma dayanışma ile umut tohumları ekmek için yolumuza devam ediyoruz.

Kuruluşumuzun 2. yıl dönümü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınların emeklerinin karşılık bulması, kadınlara kazanç alanı sağlanması amacı ile Gİ-KA KOOP İstasyon üretim, satış ve eğitim merkezimizi kamuoyuna duyururuz.

Acımız büyük

Açılış töreni değil, tanıtım etkinliği gerçekleştireceğiz. Etkinlik kapsamında, Gİ-KA KOOP ürünlerinin satışlarından elde edeceğimiz geliri, geçici yaşam evleri yapımı amacıyla Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu’na bağışlayacağımızı saygılarımızla bildiririz. Katılımınız özlenir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu