KıbrısManşetToplum

‘Girişimci Motivasyon Cafe’nin konuğu Nurten Öztürk

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kadın Girişimciler Konseyi’nin Asbank sponsorluğunda düzenlemiş olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün iş hayatındaki başarı hikayesini ve tecrübelerini içeren bir sunum yaptığı ‘Girişimci Motivasyon Café’ etkinliği Concorde Tower’da geniş bir katılımla gerçekleşti.

Yoğun bir ilgi ile gerçekleşen etkinliğin açılışını Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kadın Girişimciler Konseyi Başkanı Yaprak Özyalçın yaptı. Daha sonra Oda Başkanı Turgay Deniz konuşmasını gerçekleştirdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın açılış konuşmacısı olarak yer aldığı etkinlikte Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Olgun Amcaoğlu da birer konuşma yaparak gerçekleşen bu anlamlı etkinlik için Kadın Girişimciler Konseyi’ne tebriklerini sundular.

Etkinliğe KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun eşi Birgül Feyzioğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Olgun Amcaoğlu, etkinlik sponsoru Asbank yetkilileri ve kadın örgütlerinin başkanları ve bir çok konuk katıldı.

Opet Petrolcülük A.Ş. Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün iş hayatındaki başarı hikayesi ve tecrübelerini içeren konuşmasından sonra soru cevap bölümüne geçildi. Etkinlik anı plaketi ve hediyelerin takdimi ile son buldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu