KıbrısKültür SanatManşet

Girne Belediyesi, Girne Tiyatro Su’ya sahip çıktı

Oyuncu, yönetmen Cenk Gürçağ, Girne Tiyatro Su ekibi adına geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu paylaşımda; grubunun yerel seçimler sonrası oluşan koşullarda başta salon olmak üzere bir çok sorun yaşadığını, dile getiren bir paylaşımda bulunmuştu.

Oyuncu, yönetmen Cenk Gürçağ, Girne Tiyatro Su ekibi adına geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu paylaşımda; grubunun yerel seçimler sonrası oluşan koşullarda başta salon olmak üzere bir çok sorun yaşadığını, dile getirdi.

Gürçağ paylaşımının ardından, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un olaya hassasiyet göstererek el attığını, Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Sorumlusu ve Kültür Sanat Danışmanı Serdar Tuksal’ın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

“Girne Tiyatro Su” bağımsız yapıda yola devam edecek

Gürçağ bu toplantının ardından, sanata verdiği değerden ve soruna gösterdiği duyarlılıktan doluyu Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a teşekkür ederek, “evimiz” diye ifade ettikleri Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nun kapılarının kendilerine açıldığını, bu zamandan sonra bağımsız bir yapıda “Girne Tiyatro Su” olarak yollarına devam edeceklerini belirtti.

Gürçağ; “Hep dediğimiz gibi: “Su akar yolunu bulur”” ifadeleri ile açıklamalarını tamamladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu