KıbrısManşet

Girne canlanacak, heyecanlanacak

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, tüm girişimcileri Antik Liman ve çevresine yatırım yapmaya çağırdı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, tüm girişimcileri Antik Liman ve çevresine yatırım yapmaya çağırdı.

VAR BİR HAYALİMİZ
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, tüm girişimcileri Antik Liman ve çevresine yatırım yapmaya davet etti. Başkan Şenkul, “Geçen hafta Antik Liman ile Bandabulya arasında kalan bölgenin kentimizin turizm ve eğlence bölgesi olarak planladığımızdan bahsetmiştim. Bazı arkadaşları bu düşüncemizi ‘vur patlasın çal oynasın’ tarzı bir bölge olarak lanse etmeye çalışsa da bizim kentimiz ve bu bölge için hayalimiz çok farklıdır” açıklamasını yaptı.

YENİ İŞLETMELER ARTIYOR
Girne’nin her bölgesinde ziyaretlerine devam eden Şenkul, özellikle Bandabulya etrafında yeni işletmelerin faaliyete geçmiş olduğunu ve bunun da kendisini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Kadın kooperatifleri ile Bandabulya projesinin hayat bulacağını belirten Girne Belediyesi Başkanı, projenin de hayat bulmasıyla hedefe doğru hızlıca yol alınacağını dile getirdi.

GELİN, BERABER İNŞA EDELİM
Birçok müzikli mekânın olduğu ama müziklerin birbirine karışmadığı, birçok farklı lezzetin bulunduğu, gece geç saatlere kadar açık mağazaların, sanat galerilerinin, kitap evlerinin olduğu bir bölge için tüm girişimcileri bölgeyi ziyaret etmeye çağıran Şenkul, aynı zamanda girişimcilere Antik Liman ve çevresine yatırım yapmaları çağrısında da bulundu. Şenkul; “Yeni Girne’yi birlikte inşa edeceğiz” mesajı verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu